Välj

Halva priset – livet ut!

Premium

Digitalt medlemskap

Vår digitala prenumeration där du får tillgång till alla artiklar på webben. E-tidning ingår. Halva priset löpande under hela prenumerationen. Istället för 49 kr/månad endast 24.50 kr/månad. Priset gäller så länge du behåller din prenumeration.

24.5:-

⭐ Tillgång till alla artiklar
⭐ Nyheter direkt till din inkorg
⭐ Digital tidning

Komplett

Digitalt + papper

Teckna dig för ett år och få allt som ingår i Premium, hela det digitala arkivet och dessutom 10 nummer av tidningen hem. Ingen automatisk förnyelse.

679:-

⭐ Tillgång till alla artiklar
⭐ Nyheter direkt till din inkorg
⭐ Digital tidning
⭐ 10 nummer hem
⭐ Ställplatsguiden 2022 ingår

Uppgifter

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag OK-Förlagets prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av OK-Förlagets integritetspolicy. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.

Vi på Husbil & Husvagn gör allt för att du ska bli informerad och – minst lika viktigt – inspirerad. Vilken typ av husbil eller husvagn passar dig bäst? Det finns ett fordon för alla sägs det men vilket är bäst för just dig? Vart ska du åka, eller inte åka? Sådana frågor benar vi ut och ger svar på. Du är vår chef, vi gör en objektiv tidning och säger vad vi tycker. Vi drar oss inte för att påpeka fel och brister. Våra tester kan du lita på.

Oberoende tester som du kan lita på
Expertråd: Så undviker du nybörjarmissarna
Inspirerande restips för oss med husbil eller husvagn
Läs tidningen online – perfekt på semestern

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.