Nästa artikel
La Strada Regent S 4x4
CMT2019

La Strada Regent S 4x4

Publicerad 18 januari 2019 (uppdaterad 18 januari 2019)
På mässan hittade vi denna la Strada som är byggd på en fyrhjulsdriven Mercedes Benz Sprinter. Framkomlighet och lyx på en och samma gång.
La Strada har gjort sig kända som en tillverkare vars kännetecken är kvalitét. Regent S är inte ny utan har varit med på repertoaren ett bra tag.

Det som är nytt är att den är byggd på nya Sprinter och därtilll är den fyrhjuldriven vilket inte är helt vanligt. Sprinter som basfordon har blivit alltmer populärt bland bodelsbyggarna. Bland annat erbjuds en hel rad nya säkerhetssystem som tidigare mest förknippats med personbilar. Förvisso blir det därmed inte den billigast möjliga husbilen, men nog så intressant. 

Planlösningsmässigt är den ganska traditionell med sittgrup fram, kök och badrum i mitten och tvärställd säng med förvaring undertill längst bak i bilen.

Det är i detaljerna man kan se att det är en genomtänkt husbil. Som exempel kan nämnas att det över förarplatsen finns en hylla som kan fällas upp vilket minskar risken att de åkande slår huvudet i hyllan när de ska sätta sig i förar- eller passagerarstolen. Det finns även två ledlampor infällda i hyllans underdel vilket ger ljus i bodelen. Med hyllan nedfälld går det att stuva undan saker på ett enkelt sätt. Under färd passar det bra att stuva undan matbordet här, då blir mer plats för de bakre passagerarna.

Missa inte bildspelet!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.