Bild
Nästa artikel
Nytänkande Chausson 620

Nytänkande Chausson 620

CS2015

Tror du att du vet hur en husbil ser ut? Tänk om! Den här bilen vänder upp och ned på begreppen. Allt är stort i en sju meter lång bil!

Den här bilen är annorlunda på mer än ett sätt. För det första är den byggd på ett Fordchassi vilket i och för sig inte är unikt. Inne i bilen hittar vi dock lite nya grepp. Främre delen av bilen känns igen från den nu pensionerade serien Sweet.  Den bakre soffan är placerad mitt i bilen vilket gör att sex personer kan sitta runt bordet och det är enkelt att ta sig till och från sittplatserna. I taket finns en längdsmonterad taksäng som dock kräver stege. Längst bak i bilen finns ett stort badrum med en jättegarderob. Det finns även ett förhållandevis rymligt garage i bilen. Allt som allt inte illa pinkat för en bil som endast är 699 cm lång. I bildspelet här bredvid presenteras bilen i alla tänkbara vinklar.
Taggar: Mässor, Chausson

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.