Bild
Nästa artikel

Tabbert Cellini - en lyxig vagn med rymd

CMT2015

Tabbert Cellini 750 HDT 2,5 är en påkostad vagn med osedvanlig rymdkänsla. Dessutom går den att få med slideout. Kolla in bilderna!

På utsidan möts vi av mjuka linjer med detaljer som en sober grå dekor, svartlackerade aluminiumfälgar och LED-belysning i bak.

Tabbert Cellini byggs på ett AL-KO helförzinkat lätt bredspårschassie och har AL-KO Trailer Control (ATC) som standard. Tomvikten är 2 230 kilo och körklar 2 400 kilo. Med en totalvikt på 2 800 kilo blir lastförmågan 400 kilo för den dryga tio meter långa vagnen som har en utvändig bredd på 250 cm vilket inuti blir 234 med en ståhöjd på 196 cm.

Det 58 mm tjocka glasfibertaket tillsammans med Seitz välisolerade dubbelfönster ger intrycket av god värmeisolering och det eluppvärmda golvet sörjer för god komfort även kyligare dagar. Cellini är dessutom standardutrustad med Dometic Freshjet 2200. Ingången har belysta trappsteg och fönstren såväl mörkläggningsgardiner som myggnät. Den dolda LED-innerbelysningen är dimbar och det finns skjutdörr i trä för att dela av sovdelen. För underhållningen svarar en MP3-radio med två högtalare vid sittgruppen och två i sovdelen. Radion har USB-anslutning.

Sovdelen har en säng med måtten 201 x 137 och kan skjutas ihop för att få en dagbädd med ryggstöd och bredare gång till hygienutrymmet. Sittgruppen bäddad har måtten 204 x 140/100.

Längst bak finns ett rymligt hygienutrymme med separat duschkabin och flera skåp, lådor samt hyllor.

Det vackra, vinklade köket med en imponerande rymd är utrustat med en trelågig spis, en rund diskho och ett Dometic kylskåp Gas/12V/230V på motsatt sida mot köksmodulen där även värmaren sitter. Den svarta bänkskivan matchar mot de översta lådornas nötbruna träfaner och de undre cremefärgade lådorna. Överskåpen har trädekoren nertill och det cremefärgade överst.

Slide-outen du ser på filmen går att få som tillbehör.
Fakta

Totalvikt: 2 800 kilo
Sovplatser: 4
Hjulaxlar: 2
Längd: 1 022 mm
Bredd: 2 500 mm
Höjd: 2 650 mm

Taggar: Mässor, Nyheter, Tabbert

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.