Bild
Nästa artikel
Redaktionsbloggen

Nu är det snart jul

16 december 2013
Det är snart dags alla vänner. Om bara några dagar händer det! Ljuset börjar återkomma och med det hoppet. Sedan ska vi få lite julklappar och strax därefter börjar säsongen!

Än så länge är vi lyckligt ovetande om vad som är i paketen även om jag har försökt komma med några förslag här på sajten. Nagelfarit olika alternativ med alla tänkbara mottagare, både manliga, kvinnliga och barn. Inte för det ska vara någon skillnad nuförtiden på presenter men lite olikheter kan vi kanske ändå till mans accepera. Vem som ska få paketet på bilden är dock höljt  dunkel då det kan vara svårt att lista ut innehållet utan att öppna paket.
Men jag hoppas att du tycker sajten är den bästa julklappen. Nu tjuvöppnade vi ju den lite i förväg men redaxgrabbarna håller inte alls med mig om det där med sajten skulle vara den bästa julklappen. De tjatar hela tiden om sitt julklappsnummer men jag ler lite i mjugg. För jag vet att du kommer att kolla in vad jag kommer med för julgodis och de har redan avslöjat allt sitt. Den som spar han har, som någon brukar säga.
Många av oss har nog tänkt en del på semestern till våren. Varför inte passa på att tidigarelägga den lite? Läs om mitt tilltag förra våren när jag tjuvstartade säsongen genom att uppleva Grekland med hyrd husbil. Inget dumt alternativ alls om du inte vill köra hela vägen. Sedan kommer vårblomningen i Holland och sommarens turer runt om i Sverige brukar som vanligt ge både härliga upplevelser och gemenskap.
Men som sagt, först ska paketen öppnas innan våren återigen ger sig tillkänna.
En riktigt God Jul på er alla från er webbredaktör Pelle