Nästa artikel
2014: Kabe breddar sitt sortiment
KABE

2014: Kabe breddar sitt sortiment

Publicerad 9 augusti 2013 (uppdaterad 13 augusti 2013)
Kabe breddar alla sina halvintegrerade husbilar till "King Size bredden" på 250 cm, gentemot de 242 som tidigare gällde. Dessutom kommer det ett flertal nya smartare detaljlösningar.

Kabe kommer som enda tillverkare med 250 cm breda halvintegrerade husbilar. Det här skapar en helt ny rymd i inredningen och Kabe kommer dessutom med många nya inredningsdetaljer.

Fönstren har fått en steglös öppning med likaså steglös mörkläggningsgardin, skåpluckorna har fått ny design med en ny vit högblank bård som kompletterats med en silverbård i delningen mellan träet och det vita samt nya kromade handtag.

Till nyheterna hör även nya kranar, ny belysning vid den omdesignade sänggaveln, nytt tv-fäste och nytt delat spisskydd som ger större avställningsyta vid den trelågiga spisen.

Det finns en del andra smarta detaljer värda att nämnas som en ny funktion för soffans ryggstöd som nu går att luta för högre komfort under färd.

Har du hund finns det dessutom en ny hundbur som tillval där det också går att välja till ett extra fönster.

Det är alltså mycket som händer i år och vi återkommer med fler nyheter om respektive modell men just att bredden ökar ger en stor skillnad i de halvintegrerade bilarns rymd. Fler nyheter om Kabe följer.

Ny hundkoja

Nytt smartare spisskydd

Nya snyggare dekaler

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.