Bild
Nästa artikel
Den här husbilen har blivit stulen. Har du sett den?
Den här husbilen har blivit stulen. Har du sett den?

Helt ny husbil stulen

NYHETER

En helt ny Adria Coral 670 SLT 2015 har blivit stulen i Trollhättan. Bilen ser ut som på bilden. Hjälp till att hitta den!

Det är Fritidscenter i Trollhättan som har blivit av med en ny Adria Coral 670 SLT 2015. Det vanliga scenariet är att bilarna förs ut ur landet och enligt polisen började stölderna bli ett stort problem förra året. Bland annat lyckades polisen ta några personer och återbörda en husbil när den kördes upp på färjan till Polen. Vid ett annat tillfälle stoppades några personer med ett stort antal tändningslås och CDI-enheter passande olika fabrikat.

Oavsett om bilarna stjäls från företag eller privatpersoner kostar det husbilsägare stora belopp via högre försäkringspremier förutom alla praktiska problem som uppstår i samband med dessa kriminella handlingar.

För dig som ska köpa en husbil privat är det viktigt att du kollar bilens chassinummer mot registreringsplåtarna samt dokumenten, kollar mot bilregistret att bilen inte är stöldanmäld (du ringer ju ändå för att kolla att det inte finns restförda skatter/avgifter) och kollar mot Carfax eller Larmtjänsts stöldlista. Gör du inte dessa kontroller tar du en stor risk!

Den nu stulna bilen har chassienummer ZFA25000002698626 och är troligen försedd med nummerplåtar till en annan bil DHY417. Dessa skyltar stals tillsammans med Adrian och troligtvis har dessa plåtar monterats på den stulna bilen.

Fritidscenter i Trollhättan lockar med ett presentkort för tips som återbördar bilen och här hittar du deras facebookinlägg.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.