Nästa artikel
Mässa i Stuttgart
CMT2016

Mässa i Stuttgart

Publicerad 23 december 2015 (uppdaterad 29 december 2015)
Nu är det snart dags för världens största mässa för mobilt boende, fritid och resande. Den hålls som vanligt i Stuttgart i januari!
Fler än 2000 utställare från över 100 länder samlas för att visa upp vad som finns i form av fritid och resor men inte minst intressant för oss med mobilt boende är de runt 800 husbilar och husvagnar som samsas om utrymmet i de gigantiska mässlokalerna. I år är det extra fokus på Danmark och Schweiz som är samarbetspartner på mässan.

Har du ännu inte besökt mässan någon gång så är det en upplevelse som slår det mesta! Vad vi rapporterade om från förra årets mässa ser du som relaterade artiklar här intill.

Vi kommer naturligtvis även i år att rapportera om vad som händer på plats ifall du inte är en av de ungefär 250 000 som beräknas besöka mässan. Det blir som vanligt en del världspremiärer och annat intressant att läsa om.

Mässan pågår mellan 16-24 januari 2016 och håller öppet dagligen mellan 10:00 och 18:00. Entrépriserna är mellan 10 och 13€ /dag beroende på ålder. För 25 € får man ett inträde per dag under hela mässan.

Här hittar du mässans officiella hemsida. 

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.