Bild
Nästa artikel
Polar 560 CTV är en av nyheterna.
Polar 560 CTV är en av nyheterna.

Nyheter 2019: 55-årsjubilar puttrar på

Nyheter

Nya planlösningar och nya funktioner är Polarvagnens huvudsakliga nyheter inför nästa år. Man uppmärksammar också sitt 55-årsjubileum med en jubileumsmodell.

Tre linjer, tusen livsstilar. Så benämner Polar sitt sortiment som nu finns i 40 planlösningar.

Nya är 520 CTV och 560 CTV som har dubbelsängen på förtältssidan och hygienutrymmet på den andra. 650 TDS-BK har tvärställd dubbelsäng och våningssängar i samma avdelning. Ett upplägg som inte skådats innan. 730 BR får en dinett för barnen och 840 BR är en ny modell med en speciell barnkammarlösning.

Polars 590 Edition uppges vara en lyckad satsning. Genom att inkludera några av de tillval som kan göras i de andra serierna blir priset lägre, detta trots att Edition-serien utrustats med bland annat stort kylskåp och CD/radio. Ny modell är Edition 680 CTX-BK som kompletterar den 590-modeller som redan finns.

 

2019 är året då Polar fyller 55 år. Detta uppmärksammas med jubileumsmodellen 590 CTH VK där VK står för vinkelkök. 590 CTH VK finns endast i det lyxigare Customized-utförandet men om modeller tas mot väl av marknaden kan den mycket väl bli en del av det ordinarie modellprogrammet.

Bland det tekniska så är styrsystemet Polar Connect en nyhet. Med hjälp av en app till telefonen kan funktioner som värme, kylskåp och belysning fjärrstyras. En annan nyhet är att alla vagnar får uppvärmt avlopp som standard. Som tillval finns också kompressor­kylskåp som alternativ till vanligt ­absorbtionsskåp. Andra nyheter är en PAX-fläkt som finns i TR-modellerna, samt ett förbättrat golvvärmesystem. I Customized-serien är överskåpen i sittgrupp och sovrum blanka. Om man vill kan man byta ut dem mot de ordinarie, matta luckorna.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.