Bild
Nästa artikel
Adria breddar urvalet av plåtisar genom attt erbjuda tre olika utrustningsnivåer, här en orange Supreme.
Adria breddar urvalet av plåtisar genom attt erbjuda tre olika utrustningsnivåer, här en orange Supreme.

Nyheter 2019: Förnyar och förändrar

Nyheter

Slovenskbyggda Adria är just nu marknadstvåa på husvagnssidan och sedan länge marknadsledare bland husbilarna. Årsmodell 2019 innebär bland annat nya planlösningar, nya funktioner och uppdaterad design.

Adria Twin är plåtisarna som nu finns i tre utföranden Axess, Plus och Supreme. Samtliga av dessa har fått nya textilier. I Twin Plus och Twin Supreme får hygienutrymmet en ny design och Twin Supreme kan fås med Sky Roof som tillval.

Halvintegrerade Adria Coral får tillskott i form av 670 DC med queenbed och 670 DL med enkelsängar. Båda har ett ”öppet vardagsrum” med en soffa utmed båda sidoväggarna och ett bord som fälls ut. Både Coral och alkovbilen Coral XL får nya baklyktor.

I helintegrerade Sonic är inredningen ny och bland planlösningarna tillkommer 700 DC (heter 710 i Supreme-utförande) samt 700 DLT (heter 710 som Supreme).

 

Adria bygger även husbilar under varumärket Sun Living som inriktar sig på en ny generation husbilsköpare som är förstagångsköpare av fritidsfordon.

Efter att man i fjol reviderade varumärkets image är nyheterna desto mer sparsamma denna gång. Nytt är att inredningen i samtliga modeller har ny design samt att skåpluckorna är försedda med självstängare.

Bland husvagnarna så får några modellserier tillskott av nya planlösningar.

I Altea-serien tillkommer 472 PU med dubbelsäng, 472 PK med våningssängar och 502 UL med långbäddar bak.

Ny i Adora-serien är 673 PK, en väl tilltagen enkelaxlad vagn med ny och unik planlösning. Genom främre entrédörren kliver man in och känner igen upplägget med dubbelsäng på tvären fram och med kök och sittgrupp i mitten. Längre bak sticker den ut med en L-formad soffa och våningssäng ovanför. Även ena soffan kan ­göras om till en säng och lämpar sig för lite äldre barn, som även får egen entrédörr!

I Alpina finns årets största nyhet, 753 HK som ­kombinerar det populära frontköket med en barn­kammarlösning.

Alla fronköksvagnar utrustas med köksfläkt. Resvagnen ­Action och instegsserien Aviva förblir oförändrad.

Takfönster och Sky Roof i plåtis är det senaste.
Takfönster och Sky Roof i plåtis är det senaste.
Inne i helintegrerade Sonic Axess 700 DC.
Inne i helintegrerade Sonic Axess 700 DC.
Adria Adora 673 PK har barnkammare med egen dörr!
Adria Adora 673 PK har barnkammare med egen dörr!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.