Bild
Nästa artikel
Det finns fem olika LMC-serier att välja på även modellår 2019.
Det finns fem olika LMC-serier att välja på även modellår 2019.

Nyheter 2019: Satsar i Sverige

Nyheter

LMC uppdaterar sina husbilar och husvagnar med ny design både ut- och invändigt. Dessutom tillkommer ett antal tillval på både bilarna och vagnarna.

Modellmässigt tillkommer tio nya planlösningar bland husbilarna.

Utvändigt får Cruiser Premium och Explorer Premium nya baklyktor och nya utvändiga dekaler. På insidan får de ny PVC-golvmatta.

Bägge serierna får även en del utrustningspaket som standard vilket inkluderar motor med 150 hästkrafter, förberedelse för cykelhållare och mörkläggningsgardin till förarhytten.

Cruiser Premium och Explorer Premium får också en rad nya tillval som kan väljas; till ­exempel värmemattor i förarhytten, ISOFIX-fästen till barnstol, Pioneer multimediastation med navigator samt kassaskåp i bodelen.

Kampanjmodellen Passion finns som Breezer Alkov, Breezer van och Cruiser och är utrustad med mycket som ­annars är tillval.

 

Bland husvagnarna så tillkommer också flera nya ­planlösningar i serierna Style, Vivo och Maestro.

Samtliga serier får nya baklampor och dekaler utvändigt och ny golvmatta invändigt. Vivo och Maestro får ny träinredning.

Man satsar också mer på den svenska marknaden med modeller som har sittgruppen fram. Nya tillval för alla serier utom Style är bland annat stänkskydd i köket, pelarbord samt appstyrningen LMC connect. 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.